Muzsalyiné Molnár Henrietta

20220923_113843

matematika 

2013-ban szereztem matematika-kémia tanári diplomát az ELTE-n, de a reál tárgyak iránti szeretetem és elköteleződésem egészen kisiskolás koromra nyúlik vissza. Már kislányként beszippantott a matek világa – amikor olyan feladatot kaptam, amit nem tudtam megoldani, és napokig törtem rajta a fejem – az valami mással össze nem hasonlítható állapot. 🙂

Ugyanakkor a matematika rendkívül hasznos is, mert megtanít logikusan, tisztán, tényszerűen gondolkodni, ami aztán az élet minden területén nélkülözhetetlen.
Mióta jómagam is édesanya vagyok, azóta értem igazán, mennyire fontos, hogy a gyerekeket egy nyugodt, szorongástól mentes, mégis fejlődésre, az egyéni adottságaik kibontakoztatására ösztönző légkör vegye körül.

A Gyermekek Háza ilyen téren egy kivételes iskola – itt valóban a diák és az ő tanulása áll a középpontban. Nagyon örülök, hogy most már én is a részese lehetek ennek az intézménynek, és remélem, hogy kollégáim jó példáját követve szeretetteljes, innovatív módon tudom megkedveltetni a tanítványaimmal a sokak által mumusnak tartott tantárgyakat.

E-mail: m.heni@gyermekekhaza.hu