Jelentkezés az általános iskolába

A Gyermekek Házába olyan családok jelentkezést várjuk, akik iskoláról, tanulásról, nevelésről vallott nézetei közel állnak iskolánk szemléletéhez.

A gyerekek közti különbségeket természetesnek tartjuk. Inkluzív iskolaként minden osztályunkban tanulnak sajátos nevelési igényű gyermekek. Kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséggondozás megvalósítására. Differenciált tanulásszervezést alkalmazva személyre szabott tanulási környezetet biztosítunk. Hisszük, hogy a tanulás öröm. Fontosnak tartjuk, hogy a személyközpontú nevelés a szülőkkel való szoros együttműködésben valósuljon meg.

Jelentkezés első osztályba

Tájékoztató a szeptemberben induló első osztály iránt érdeklődők számára.

Az induló első osztályunk iránt érdeklődő szülők számára tájékoztatót tartunk.
Időpont: 2023. január 17-én 9 órakor.
Helyszín: Völgy utcai iskolaépület 
A jelentkezés lépései:
1.    Szándéknyilatkozat kitöltése 2023. január 31-ig. Iskolánkba nagyon sokan jelentkeznek, a határidő után érkezett jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.
2.    A szándéknyilatkozatot kitöltő szülők számára kérdőívet küldünk, melyet kérünk 2023. február 15-ig visszaküldeni.
3.    Ismerkedés a gyerekekkel, családokkal.  A tájékoztatót és az ismerkedést a vírushelyzet alakulásától függően tartjuk.

Szándéknyilatkozat

Beiratkozás

A 2023 szeptemberében induló első osztályba történő beiratkozásról ITT olvashat.


Jelentkezés első osztály integrált helyeire

Kedves szülők!

2022. október 31-ig várjuk a 2023. szeptemberében induló elsős osztályunk iránt érdeklődő sajátos nevelési igényű gyermekek jelentkezését.


A jelentkezés menete:

Szándéknyilatkozat


Átjelentkezés más iskolákból

Osztályaink teljes létszámmal működnek. Kérjük, az alábbi szándéknyilatkozatot azok töltsék ki, akik várólistára szeretnének kerülni!

Szándéknyilatkozat