MENTA

mint-1549247_1920

A Menta csoport a Gyermekek Háza ismert törekvéseit, a minden gyermeket megillető személyes bánásmódot és az érzelmi biztonság megóvását támogatja munkájával.

Legfőbb tevékenysége a prevenció és egy adott helyzet szereplőinek (segítséget igénylő, segítséget nyújtó, szociális ellátórendszer, szakemberek, pedagógusok, szülők, tanulók,…) összekapcsolása, koordinálása.  

Rendszeres tematikus Menta estek szervezésével iskolánk teljes közösségét szeretné megszólítani, összekapcsolni. A tudás- és ismeretgyarapító programok szervezése mellett további feladata az iskola gyermekvédelmi irányelveinek éves felülvizsgálata és az iskolai programok gyermekvédelmi szempontú szűrése.

A Menta csoporthoz az iskolánkba járó valamennyi gyermek/fiatal érdekében bárki fordulhat. Minden beérkezett Menta-levelet kellő gondossággal kezelünk. Email elérhetőségünk: mentalevel@gyermekekhaza.hu

A könyvtár nyitvatartási idejében tanulóink részére Menta levél űrlap is elérhető, mely zárt borítékban a Menta postaládán keresztül juttatható el a Menta csoporthoz. Menta postaláda helye az aulában, a kanapék közelében található.

Írj nekünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.