Étkezés – Információk

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja.

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu/bejelentkezés oldalon az „ÚJ ÉTKEZŐK JELENTKEZÉSE AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni.

Általunk kezelt oviból-iskolába illetve iskolából – gimnáziumba jövő gyerekekre más vonatkozik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. 

A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni. (koveskuti.anna@vf2.hu)

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskolája titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)

Diétás étkezéshez kapcsolódó tudnivalók (nem feltétlenül kapcsolódik a tartós betegség kedvezményhez) 

Diétás étrend igényléséhez feltétlenül szükséges a jogszabályban nevesített szakorvos igazolása (gasztroenterológiai, diabetológiai ,endokrinológia vagy allergológiai szakvélemény) Házi gyermekorvosi igazolás nem elegendő! Az igazolást /diéta javaslat/ kérünk csatolni és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek. Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon.

Együttműködésüket megköszönve, mindenkinek jó egészséget és szerencsés iskolakezdést kívánunk:

A hozzájáruló nyilatkozat és a 8.sz melléklet innen is letölthető és kinyomtatható: 

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/Hozzajarulo_nyilatkozat_nyomtatvany.doc

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/8sz_melleklet.pdf

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. – Étkeztetési Csoport
1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
06-1-491-0580
E-mail: etkeztetes@vf2.hu

Köveskutiné Tábori Anna
étkeztetési asszisztens
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
mobil: 36/20/279-9394
email: koveskuti.anna@vf2.hu

Tájékoztató új belépőknek

Az iMenza oktatási intézmények részére készült rendszer, melynek segítségével a rendszer résztvevői egy helyen férhetnek hozzá az étkeztetési adatokhoz.

A https://www.bp2.imenza.hu weboldal a szülői modul felülete, melynek segítségével a regisztrált felhasználó:

  • megtekintheti a hozzá tartozó étkezők adatait,
  • módosíthatja a megadott időpontig az étkezési rendelésén,
  • megtekintheti és kifizetheti az étkezésről szóló számlát,
  • listázhatja a lekönyvelt befizetéseket.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Szeretném használni a rendszert, de nem tudok regisztrálni

Keresse fel az intézményi ügyintézőt és kérjen tőle egy regisztrációs kódot. Ha több gyerek étkezését szeretné kezelni, mindegyik tekintetében kérjen kódot.

Nem látok, csak egy gyereket a felületen, pedig két gyermekem jár az iskolába.

V: Kérjen regisztrációs kódot a másik gyereke részére, és regisztrálja a kapott kódot is!

Nem tudom lemondani a holnapi étkezést. Mi az a „lemondás és megrendelés határideje X”?

Az étkezések lemondását, rendelését az étkezést megelőző nap (két nap) meghatározott időpontjáig teheti meg. Az intézmény nem fogad el ezt követő lemondást se telefonon, se személyesen. Ezt a határidő láthatja a képernyőn.

Hozzájáruló nyilatkozat

8.sz melléklet