Kovács Bori

Bori

pszichológus

Kovács Bori vagyok, pszichológus, meseterapeuta, egy óvodás kislány anyukája. Kiskorom óta keresem az útját annak, hogyan tudnék másoknak segíteni abban, hogy boldogabban élhesssenek. Ezért is választottam a pszichológus szakmát. 

Az alapképzést az ELTÉ-n végeztem el, mesterdiplomámat a KRE Bölcsészettudományi Karán szereztem, interperszonális- és interkulturális pszichológia speciálizáción. Egyetemi tanulmányaim mellett sikeresen elvégeztem Dr. Boldizsár Ildikó SOTE által akkreditált metamorphoses-meseterapeuta képzését. 300 órás sajátélményemet a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesületnél, kiképző terapeuták által vezetett csoportfolyamatban szereztem.

Örömömre szolgál, hogy a Gyermekek Házában egy érzékeny, támogató és elfogadó légkörben,  a pedagógusokkal, diákokkal és szülőkkel együttműködve dolgozhatunk azon, hogy a gyermekek fejlődését, esetleges problémáikkal, nehézségeikkel való megküzdését segíthessük, hogy ezáltal megélhessék a gyermekkor és a felnőtté válás különböző szakaszait, és  kiegyensúlyozott, boldog emberekké váljanak.

Kapcsolat: k.bori@gyermekekhaza.hu